06-29070845 info@fittogether.nl
Selecteer een pagina

Over mij

Mijn naam is Martin Boon.


In de jaren ’90 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met fitness door een vakantie in Oostenrijk. In de bossen lagen allerlei hindernissen en boomstronken. Samen met mijn broer hebben wij vele oefeningen bedacht en onze vakantie sportief ingevuld. De passie was geboren! Geïnspireerd door Arnold Schwarzenegger.

IMG_1140Met als resultaat dat ik mij na die vakantie gelijk aanmeldde bij een Fitness Studio. Na vele jaren trainen en met voeding bezig te zijn geweest , wilde ik meer en daarom volgde ik de opleiding FitVak Fitness Trainer A.

De passie groeide en groeide en ben ik me steeds meer gaan verdiepen in Personal Training. Op vakantie in Los Angeles – de stad waar het allemaal begonnen is – heb ik getraind met de beste Personal Trainer van Los Angeles Jorgen de Mey.

Bij thuiskomst ben ik direct aan de AFTA Personal Training opleiding begonnen en deze heb ik met trots en goed resultaat afgerond.

In de tussentijd heb ik bij meerdere sportscholen mijn ervaring opgedaan en hetgeen ik geleerd heb in de praktijk met veel succes tot uiting gebracht.

Mede door een visuele beperking die ik in de jaren 90 heb gekregen (LOA/LHON), zie ik slecht. Maar dat heeft me nooit weerhouden, juist in tegendeel. Ik denk dat ik hierdoor iets extra’s en speciaals heb. Het trainen bij en met mij is erg laagdrempelig. Ik ben een mensen-mens en luister graag naar mijn klanten.

Ik wil jou laten zien, dat je veel meer aan kunt dan je denkt.

Hopelijk kan ik snel kennis met je maken zodat we samen aan de slag kunnen!

Martin Boon

Eigenaar Fit Together PT

werkgebied:

Woerden

Kockengen

Breukelen

Opleidingen

  • Fitnesstrainer A FitVak
  • Internationale opleiding Personal Trainer AFTA
  • Workshop Los Angeles celebrity trainer Jørgen de Mey.

Ervaring

Ik heb 5 jaar een eigen bewegingsstudio gehad en ben werkzaam geweest bij verschillende sportscholen ondere andere bij Sportcity. Ik heb verschillende mensen begeleid om hun doelen te bereiken, zoals afvallen, trainen voor duursporten, en krachttraining.

Wil u meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Contact